All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

WordPress & Magento websites

  +316 5575 8327     info@webdesignerlimburg.nl

Ma - Vrij: 10:00 - 17:00

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

Die ook nog eens goed gevonden wordt!

Persoonlijke contactpersoon

Je hebt altijd een vast aanspreekpunt gedurende je project. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat de volgende stappen zijn.

Onderhoudsvrije websites

Wij ontwikkelen WordPress websites met een uniek design en eigen karakter! Het bijhouden van je eigen website was nog nooit zo makkelijk!

Website nodig?

Wil je ook binnen een paar dagen online met je nieuwe website zonder opstartkosten?

Het internet,

is onze speeltuin!

Wij zien het internet als onze speeltuin! Het ontwerpen van grafische hoogstandjes in de vorm van websites en het optimaliseren voor onze gezamenlijke vriend Google is iets waar we steengoed en trots op zijn.

Met een modern, kwalitatief ontwerp van uw website overtuigd u iedereen!

topbiere

Wat kost een website?

We bieden verschillende website prijzen voor verschillende eisen. We bieden een professionele website met CMS vanaf € 999. Een populair website aanbod is ons doorgroei-pakket voor € 1699 of ons Webshop + pakket voor maar € 2199 Onze websites zitten vol met zeer, zeer nuttige functies.

Welke content management systeem (CMS) beveelt u aan?

Verschillende content management systemen (CMS) tonen hun sterke punten voor verschillende applicaties. WordPress is momenteel en al sinds lange tijd een CMS systeem wat door velen wordt gebruikt. Het is makkelijk in zijn gebruik en er zijn inmiddels al een hele hoop wielen voor uitgevonden die men makkelijk kan toevoegen (plugins) waardoor maatwerk haast overbodig aan het worden is.

 

Denkt u echter aan een webshop met meer dan 10.000 producten dan bied Magento (CMS) hier duidelijk voordelen. Voor kleinere of meer statische websites kunt u ook zonder CMS werken. Voor het zelf behouden van uw website is dan wel HTML kennis nodig.

Welke services biedt u bij het maken van een website?

Na een uitgebreid overleg en analyse maken we een uniek ontwerp dat aansluit bij uw huisstijl. We ondersteunen u ook indien u nog geen logo heeft en het aanschaffen van geschikte foto’s of video’s.
Vervolgens wordt een responsive sjabloon gemaakt (dit is de basisprogrammering van de website) die er geweldig uitziet op alle apparaten (inclusief smartphones, tablets, laptops en desktops).
Bij de implementatie in het CMS houden we rekening met alle speciale functies die we voor de website hebben gepland. Talen, logins, databases, interfaces, etc.

 

Het is natuurlijk heel belangrijk om goed gevonden te worden op Google, Bing of overige zoekmachines. Daarom ondersteunen we met uitgebreide zoekmachineoptimalisatie, reputatiemanagement en lokale SEO. Om ervoor te zorgen dat de website razendsnel laadt, verhogen we de laadtijd en PageSpeed ​​door gerichte maatregelen. Daarnaast kunnen wij gegevensbescherming, hosting, domeinen en doorlopend onderhoud van de website voor u verzorgen.

 

Het voorzien van het nodige drukwerk wat u misschien nodig heeft is voor ons ook geen probleem. U kunt hierbij denken aan visitekaartjes, enveloppen, briefpapier maar ook bijvoorbeeld banners of vlaggen, bedrijfskleding en nog veel meer! Wilt u nog een stap verder gaan is een volledige inrichting van uw pand ook mogelijk, Denk hierbij aan gevel en of raam belettering tot menukaarten of uitgebreide folders.

Wat maakt een goed webdesign bureau in Limburg?

Een goed webdesign bureau heeft een bepaalde grootte, zodat een goede toegankelijkheid, betrouwbaarheid en snelle verwerking van de website kan worden gewaarborgd.
Bureaus die al lang op de markt zijn, kunnen leunen op goede referenties uit verschillende industrieën en regio’s. Bekijk vooral de referenties op de homepagina, want daar kun je de eindresultaten van het creatieve werk zien.

 

Het bureau zou algemeen verspreide technologie moeten gebruiken; WordPress en Magento zijn bijvoorbeeld CMS die enorm populair zijn over de gehele wereld. Verbind uzelf dus niet met een serviceprovider. Een goed webdesign bureau bindt zich aan u door uitstekende kwaliteit, eersteklas advies, sympathie en een eerlijke vertrouwensrelatie.

 

Goede internetbureaus werken op de lange termijn samen met uw klanten en geven proactief advies, zelfs na de eerste lancering van de website. Bureaus die intern trainen en produceren, werken vaak betrouwbaarder en bindender dan bureaus die ontwerp of programmering moeten uitbesteden. Eerlijke bureaus berekenen transparant en verstrekken vooraf informatie over kosten en baten. Je contacten denken voor je en krijgen misschien zelfs een idee uit je hoofd. Vooral goede dienstverleners komen naar u toe met ideeën of ze werken met u samen om uw wensen te verfijnen. Als iets niet werkt en weinig zin heeft, is dit duidelijk gerechtvaardigd en worden alternatieven getoond.

Wat maakt een website nu echt goed?

Plaats jezelf in de positie van je bezoekers. Een goede startpagina heeft een aantrekkelijk, modern uiterlijk (ontwerp) en biedt duidelijke en begrijpelijke informatie over producten, diensten, aanbiedingen en het bedrijf. De startpagina ziet er fantastisch uit op alle apparaten, browsers en formaten (responsief webontwerp) en laadt snel (PageSpeed).

 

Bouw vertrouwen op uw website door te praten over uw succes. Goede beoordelingen, klantrecensies, referentieprojecten, werknemers. Ben je een leerbedrijf? Heb je prijzen gewonnen? Heeft u bepaalde certificeringen of partnerschappen? Wat drijft u – praat over uw visie.

 

Bovendien hebben sommige websites een echt wauw-effect. Dit kunnen handige hulpmiddelen zijn, of gerichte animaties en video’s of een bijzonder goede zoekfunctie.

 

Last but not least is een goede startpagina ook gemakkelijk te vinden! (Zoekwoord SEO) Iemand zei ooit: “Je grootste probleem is dat niemand je kent!” en interessant genoeg geldt dit voor bijna alle bedrijven en bedrijfswebsites. Het is uw verantwoordelijkheid om de aandacht op uzelf te vestigen met uw diensten en producten (vooral op internet). Als een onwetende klant een slechter aanbod boekt bij de concurrentie, is dit ook uw falen.

Professionele en unieke designs

Bij het laten maken van een website zorgen wij voor professionele en unieke designs. Uw website zal tussen alle andere sites uitblinken.

Kies het pakket dat bij jou past

Wil je weten welke website het beste past bij jouw bedrijf of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden. Bel ons gerust…. we denken graag met je mee. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in drie verschillende pakketten zodat er altijd een pakket is wat bij jouw wensen aansluit.

 • VOOR STARTENDE ONDERNEMERS
 • 999 EENMALIG
 • Betaal 50% bij akkoord, de rest bij oplevering.

  • 1-3 pagina website / Landingpagina
  • Responsive webdesign
  • CMS  WordPress
  • Snelle  laadtijd
  • SEO voorbereid
  • Social Media  Integratie
  • Nieuws/Blog module
  • Content update 3x per jaar
  • Oplevering 3 – 6 weken
 • MEEST VERKOCHT
 • 1699 EENMALIG
 • Betaal 50% bij akkoord, de rest bij oplevering.

  • 3-6 pagina website
  • Responsive webdesign
  • CMS  WordPress
  • Snelle  laadtijd
  • SEO voorbereid
  • Social Media  Integratie
  • Nieuws/Blog module
  • Content update 3x per jaar
  • Oplevering 3 – 6 weken
 • VOOR PROFESSIONELE ONDERNEMERS
 • 2199 EENMALIG
 • Betaal 50% bij akkoord, de rest bij oplevering.

  • 10-15 pagina website
  • Responsive webdesign
  • CMS  WordPress
  • Snelle  laadtijd
  • SEO voorbereid
  • Social Media  Integratie
  • Webshop functionaliteiten
  • Nieuws/Blog module
  • Content update 3x per jaar
  • Oplevering 3 – 6 weken

 Wat zit er al bij

Inbegrepen bij al onze website’s

Volledige installatie en configuratie van het systeem
Volledig geschikt voor mobiel, tablet en desktop
Google Analytics en Search Console integratie
Webshop implementatie en online betaalmethodes
Contact formulieren, Google Maps en weblogs
Social media en e-mail marketing integratie
Beveiliging, caching, snelheid en prestaties
Cookie en privacy verklaring en AVG implementatie
Basic on-page en technische SEO
Gebruikers cursus online
Content management

 Wat heb je nog nodig

Misschien heb je dit al!

Logo ontwerp
Domeinnaam
Webhosting
Email setup
Beveiligde verbinding met SSL certificaat
Gebruikers cursus op locatie
Monitoring, onderhoud, updates en backups
Advanced on-page en technische SEO
CDN (Content Delivery Network)

Nog veel meer functionaliteiten beschikbaar op aanvraag!

Wat onze klanten zeggen

Top service en snelle levering

WebdesignerLimburg had onze website al binnen enkele dagen ontwikkeld. Binnen een aantal uren hadden we al een voorbeeld in onze mailbox waar we haast geen verbeteringen in hebben aangebracht. Top service jongens, ga zo door!
Dennie
Eigenaar

Snelle logo ontwerpen

Zeer snelle service en een top resultaat geleverd door deze mannen.
Anton v Hulst
Manager

Super service

Regelmatig maak ik gebruik van de diensten van webdesigner limburg en ze hebben al een hoop mooie dingen voor ons ontwikkeld, vaak al dezelfde dag. Wij zijn heel tevreden en kijken uit naar onze volgende opdrachten.
Kevin v/d eijnden
Echtfetzig

Een greep uit de 250+ websites die wij gebouwd hebben

smartphoneabonnementen-300x225
hotelcathedrale
slammed
wordpress_logo
logo_magento
logo_stackpath
logo_installatron
logo_directadmin
logo_plesk

Performance Monitoring

PERFORMANCE MONITORING

Net als dat wij onze servers 24/7 monitoren zo houden wij ook je website zelf in de gaten. Zo kijken wij bijvoorbeeld of de website nog snel laadt en of alle onderdelen nog op de juiste manier werken. Zo ben je ervan verzekerd dat je website niet alleen altijd online is maar ook altijd op de juiste manier werk

Dagelijkse backups

DAGELIJKSE BACKUP

Mocht er al ondanks al onze voorzorgmaatregelen er zich toch een calamiteit voordoen dan kunnen wij je website weer razendsnel herstellen met een backup. Ook voor menselijke foutjes (je hebt bijvoorbeeld per ongeluk een foto of een stuk tekst verwijderd) kunnen we de benodigde onderdelen eenvoudig herstellen.

KIES HIER JOUW DOMEINNAAM!

€12 .nl €15 .com €15 .be €25 .de    Bekijk Domein prijslijst

Mail of maak een belafspraak

Ja! Ik wil een nieuwe website

Wil je al direct een nieuwe website bestellen of heb je vragen? Vul dan je gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

  Bel mij terug

  Vul het onderstaande formulier je telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op.

   webdesign limburg new logo