All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

WordPress & Magento websites

  +316 5575 8327     info@webdesignerlimburg.nl

Ma - Vrij: 10:00 - 17:00

WordPress en Magento performance

Home > WordPress en Magento performance

High performance servers voor Magento en WordPress

Performance is een van de pilaren voor iedere serieuze website en zeker webshop. Een snellere website werkt prettiger en zonder vertraging bij iedere klik is de gemiddelde order waarde hoger en haken minder bezoekers af voor de bestelling is afgerond. Dit betekend dus meer waarde per order en meer conversies.

Supersnelle hosting voor Magento en WordPress

Webdesigner Limburg specialiseert al jaren in het ontwikkelen van kwalitatieve Magento® webwinkels en WordPress ® websites en modules die sneller presteren dan de producten van de concurrent. Vandaar de pay-off “High performance, Fast service”.

De high performance stack die speciaal voor Magento®  en WordPress ® werd ontwikkeld en ’s werelds hoogste performance voor websites en  webwinkels waarborgt.

Er worden momenteel websites en webshops opgezet in Duitsland, America en diverse locaties in Europa waarmee vanaf al deze locaties ter wereld ook optimale performance gemeten kan worden voor de performance stack. Ook de afstand tussen de host en de bezoeker is een factor die mee telt in de millisecondes.

De beste technologieen gebundeld:

 • Amazon AWS cloud hosting
 • Nginx http server (reverse proxy)
 • PHP7
 • Pagespeed uitbreiding voor Nginx
 • Hiphop Virtual Machine (HHVM)
 • Varnish Cache
 • MageSpeed Varnish connector
 • REDIS
 • PHP-FPM
 • HTTP/2
 • Gratis SSL certificaat van Let\’s Encrypt
 • Onze eigen technologieën “secret ingredients”
 • Afzonderlijke database, webserver en file server. (Alleen voor multiserver)
 • Automatisch bijschalen extra PHP-FPM instances / Elastic load balancing (Alleen voor multiserver)
tech-webdesign-limburg

Al deze componenten zijn door ons geoptimaliseerd voor gebruik met Magento® en WordPress® en perfect afgestemd op elkaar. Met de aanvulling “Pagespeed voor Nginx” worden tevens de server responses geminimaliseerd voor html, javascript, css en afbeeldingen.

Zorgeloos, eenvoudig:

Alles wordt geregeld voor de klant. Men hoeft alleen maar een Amazon account aan te maken en wij doen de rest. We zetten de juiste ‘Instance’ op binnen Amazon AWS en richten deze in met onze performance stack. We verhuizen de bestaande webwinkel of website naar deze nieuwe locatie en zorgen voor alle finetuning. Hierna wordt de site volledig getest en eventuele problemen verholpen die ontstaan op de nieuwe techniek. Zodra de klant ook alles heeft getest en ook aan hun kant geen problemen worden geconstateerd migreren we voor een laatste maal de database en kan de website, zonder downtime tussentijds, live gaan vanaf de nieuwe locatie

amazon-webservice
Magento-and-WordPress

Een high performance stack is dan wel een eenmalige investering. Maar deze betaald zich al snel terug. Enerzijds is het gewoon voordeliger dan een simpele VPS server of geoptimaliseerde Magento® of WordPress ®  hosting. Anderzijds wordt er met de tijd meer traffic gegenereerd vanwege de hogere waardering door zoekmachines, haken er minder bezoekers af en kopen mensen gemiddeld meer. De eenmalige investering is daarmee dus al snel terugverdiend.

Een snellere webshop of website betekend meer rendement!

Uit onderzoek van Walmart kwamen de volgende resultaren naar voren:

render-img-1
render-img-2
render-img-3