Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

Wie zijn wij? Webshopwerk e-commerce:

 

Wij zijn innovatief, vindingrijk en maken altijd gebruik van de laatste nieuwe technieken om het u en de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van duidelijkheid, eenvoud en het bieden van de beste service aan onze clienten met lage response tijden.

Wij zijn gespecialiseerd in webdevelopment op met name het gebied van Magento® webshops en Wordpress websites. Wij hebben een creatief en gedreven team met specialisten in Magento en Worpdress development, marketing, design en branding die keer op keer het beste halen uit zowel B2B als B2C projecten. Ons team bedenkt en ontwikkelt gebruikersvriendelijke, converterende websites die werken!

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten projecten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze account managers

Hoe gaan we te werk

 

Wij ontwikkelen uw nieuwe Magento webshop of Wordpress website met behulp van kant en klare ontwerpen. Dit maakt het mogelijk dat wij een zeer lage prijs kunnen bieden! Wij hebben inmiddels een 1000-tal  Magento en Wordpress ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Op deze ontwerpen zijn afbeeldingen, logo's en kleuren geheel naar eigen wens aan te passen. Zo krijgt de website geheel uw eigen stijl en dus voorzien van een uniek responsive website design!

Uw nieuwe website.

De levering van uw nieuwe Magento webshop of Wordpress website verloopt bij Webshopwerk e-commerce makkelijk en klantvriendelijk. Wij vragen geen aanbetaling. Bij ons betaalt u pas nadat u 100% tevreden bent over uw nieuwe Magento webshop of Wordpress website! Het is mogelijk om binnen 1 week al online te zijn en dit alles vanaf slechts € 549,00 (Excl. BTW).