Product was successfully added to your shopping cart.

Magento responsive templates

Responsive Magento® website ontwerp

 

 

responsive magento webshop design

 

Webshopwerk e-commerce biedt vele online diensten zoals het ontwerpen en het creëren van Responsive Magento® Websites.

Volgens recent onderzoek van Google bestaat de zoekmarkt over 1 jaar uit 70% mobiele gebruikers. Dit wil zeggen dat de meeste mensen momenteel al een website of webshop snel op hun telefoon bezoeken I.P.V  dit van achter de desktop pc of laptop te doen.

Wat is een Responsive design?

Om dit in jip en janneke taal uit te leggen is dit dat uw website zichtbaar is op alle typen en formaten schermen zoals smartphones, tablets en natuurlijk de gewone desktop pc of laptop. Enkele jaren geleden werden er alleen websites gemaakt die optimaal functioneren op een desktop pc, echter is een desktop versie van een website vaak slecht te bekijken op een smartphone of tablet. Daarom ontwikkelen wij responsive websites die automatisch detecteren welk scherm uw bezoeker gebruikt en past zich automatisch aan voor een optimale gebruikerservaring. Ook zorgt webdesigner limburg er voor dat de belangrijkste punten van uw website op een smartphone op tablet worden benadrukt, zoals uw logo, sliders, zoekfuncties en diensten.responsive magento webshop design


 
Gespecialiseerd in responsive websites en meer:


Webshopwerk E-commerce is gespecialiseerd in Wordpress en Magento® webshops. Magento is een van de grootste e-commerce software pakketten op de markt. Veel nationale en internationale bedrijven maken gebruik van het Magento webshop cms. Met Magento kunt u gebruik maken van oneindig veel producten in uw webshop. Uw site heeft een sterke SEO (Search engine optimalisation) basis en het is ook mogelijk om CRM en ERP systemen te integreren voor een nog hoger gebruikersgemak. U heeft dan een responsive Magento webshop design en samen met onze Magento SEO diensten en Snelle hosting voor Magento webshops zal u zeker een voorsprong behalen op uw concurrentie.